top of page

Sportbril 

Aangezien elke sport zijn specifieke eigenschap heeft is het belangrijk te kiezen voor een sportbril die daar ook echt bij aansluit!

We kijken naar welk kleur van glazen het best past bij u sport. Hetzij golven, fietsen, lopen, wintersport, watersport, enz. Deze sportbrillen zijn ook te verkrijgen met glazen op sterkte.

Een goede sportbril moet uw ogen beschermen tegen zon, wind, vuil en steentjes. Het is hierbij belangrijk dat de bril echt op maat van u wordt aangepast (de neus, de veren, ...). Dit kan allemaal met de Rydon sportbrillen van Rudy Projects.

De volledige montuur kan u zelf op maat samenstellen en personaliseren naar eigen smaak. Deze sportbrillen zijn zeer stevig en uitermate licht. Daarnaast zijn de lenzen ook gemakkelijk te verwisselen zodat u de bril kan aanpassen naargelang de licht- of weersomstandigheden. 

Wenst u de sportbril met aangepaste glazen? Geen probleem! De Rydon sportbril kan op verschillende manieren op sterkte gemaakt worden (met een clip, opzetstuk of zonneglazen op sterkte).

bottom of page