top of page

Contactlenzen

Wij gaan samen met u op zoek naar de juist lenzen die het best passen bij uw dagelijks leven. U kunt bij ons terecht voor het meten en aanpassen van de lenzen. 

Nog nooit lenzen gehad? Dan adviseren we u graag en helpen u bij het inzetten van de lenzen. U kan ze ook gemakkelijk bestellen via onze webshop! Daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en lenzenvloeistof.

Niet zeker welke lenzen het beste bij u passen of nog nooit contactlenzen gehad?

       

Geen probleem! Maak dan een afspraak en we gaan samen op zoek naar de lenzen die het best passen bij uw dagelijks leven (werk - en leefomgeving). We meten alles nauwkeurig op en adviseren u rond het gebruik van contactlenzen . We helpen u bij het leren inzetten van de lenzen en geven u een proefexemplaar om te proberen. 

 

Er bestaan verschillende soorten contactlenzen 

 

Daglenzen zijn het gemakkelijkst in gebruik. Ze zijn individueel verpakt. Aan het einde van de dag of na gebruik smijt je de lens gewoon weg. Onderhoudsproducten zijn bij deze lenzen dus niet nodig. Daglenzen zijn dan ook de ideale oplossing voor wie wil afwisselen tussen een bril en contactlenzen.

Weeklenzen kunt u meerdere keren dragen iedere dag opnieuw, met een maximum van 14 dagen. U maakt reinigt de lenzen en bewaart ze in lenzenvloeistof.

Maandlenzen opent u aan het begin van de maand en gooit ze na 30 dagen weer weg. Deze lenzen moet u eveneens reinigen en bewaren in lenzenvloeistof. 

Contactlenzen
bottom of page