top of page

Bureaubril

Als we lange tijd geconcentreerd willen blijven bij het gebruik van computers, smartphones, tablet-pc's of andere apparaten op het werk, hebben we goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig. Dit gezichtsveld, tussen een halve meter en vier meter, gebruiken we het vaakst in onze dagelijkse routine. Een leesbril en zelfs geavanceerde multifocale brillenglazen zijn niet ideaal voor dit gezichtsveld.

 

Heeft u ooit al overwogen om een bril te dragen die speciaal is aangepast aan het werk dat u doet? 

Een leesbril dragen voor het werk ​

 

Een leesbril is ideaal voor hele korte afstanden. Om tekst en afbeeldingen goed te zien zult u automatisch dichter naar het beeldscherm toe bewegen. Hierdoor neemt u een slechte houding aan. Dit kan spanning in uw nek en rug veroorzaken.

Moderne multifocale brillenglazen dragen voor het werk 

Multifocale brillenglazen zorgen ervoor dat u vanop alle afstanden kunt zien. Het onderste deel van de multifocale brillenglazen helpt u voorwerpen op korte afstand te zien. Bij het werken aan een beeldscherm kijkt u door het onderste deel van de brillenglazen. U moet uw hoofd optillen om goed door dit deel van de brillenglazen te kunnen zien. Deze houding belast uw nek en schouders overmatig gedurende lange tijd.

De ZEISS office brillenglazen  

De nieuwe ZEISS brillenglazen voor op kantoor zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en maken een ontspannen houding mogelijk. Deze brillenglazen bieden een heel breed gezichtsveld van dichtbij tot middellange afstand (tussen een halve meter en vier meter). Dit laat u toe zo goed mogelijk te zien en te werken in exact dat zichtbereik dat uw baan vereist. Uw hoofd en nek zullen de hele dag door een natuurlijke en ontspannen houding aannemen.

Er zijn verschillende ontwerpen om uit te kiezen, afhankelijk van de vereisten van uw werk of vrijetijdsactiviteiten. 

Bureelbril

Book

100 cm

Deze brillenglazen hebben een versterkte focus voor het leesgebied met een maximumafstand van één meter 

Near

200 cm

Met deze brillenglazen is de maximale afstand van duidelijk zicht op 2 meter. Dit type is ideaal voor mensen die vooral aan de computer werken of lezen 

Room 

400 cm 

Bij deze brillenglazen is de maximale afstand 4 meter. Dit model is ontworpen voor mensen die bijvoorbeeld vaak met klanten werken en tegelijktijdig voor een beeldscherm werken 

bottom of page